RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Один метр на сім чоловік: як виглядає найменший нічний клуб, відео

В Австралії відкрили найменший в світі нічний клуб Doof Shed з місткістю 7 осіб. Для того, щоб потрапити в міні-клуб потрібно отримати щасливий лотерейний квиток.

Про це повідомляє "The Greek Herald".

Відкривали найменший нічний заклад шириною 1,5 метра брати-близнюки з Греції та Австралії Гаррі Лабракіс і Евангелос Лабракіс, переробивши старий садовий сарай. Для створення атмосфери клубу брати сконструювали звукову систему з димової машиною і колірним шоу. Співати і танцювати, проте, там цілком можна, незважаючи на невеликі розміри.

"Спочатку планувалося організувати виступи один на один під час covid, тому я спроектував сарай довжиною півтора метра, щоб я міг виступати один на один, просто щоб зберегти дух культури танцювальної музики", - сказав Гаррі Лабракіс.

Брати створили клуб через їх шалене кохання до танцювальної музики. При цьому вони не мали наміру потрапити в книгу рекордів Гіннеса.

"Намір полягав у тому, щоб віддати данину поваги спільноті танцювальної музики, яка так багато дало нам дорослішання і багато чому нас навчило...Ми якимось чином потрапили в книгу рекордів Гіннеса по чистій випадковості, якщо чесно", - кажуть брати.

Фото: greekherald.com.au

Фото: greekherald.com.au

Раніше "Апостроф" повідомляв, кондитер побудував найбільше солодке місто з пряникових будиночків.