RU  UA

Все включено: в Україні розповіли, як недорого тиждень відпочити в Туреччині

Українці можуть відпочити в Туреччині на 15 тисяч гривень, а в цю суму буде включено переліт, проживання та харчування "все включено".

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповіла провідний менеджер туристичної агенції Зоя Ліпінська.

За її словами, велика частина клієнтів вибирає відпочинок в Туреччині або Єгипті, аналізуючи варіанти за ціною і якістю.

Якщо в Туреччині українці за цю суму будуть мати власний пляж і харчуватися за системою "все включено", то в Україні ця сума буде за відпочинок без переїзду і тільки зі сніданками.

"Можу для порівняння взяти якийсь гарячий тур до Туреччини, який можна купити за 15 тисяч за двох з урахуванням перельоту і того, що харчування буде "все включено", і буде власний пляж. І заплатити цю ж суму за відпочинок в Україні без переїзду і з харчуванням - максимум, тільки сніданки - не зовсім раціонально", - заявила Ліпінська і додала, що в 15 тисяч гривень входить переліт, трансфер (з аеропорту в готель і назад - ред) і проживання в готелі.

Менеджер агентства також додала, що сума в 15 тисяч гривень прорахована на сім днів з повноцінним харчуванням і додатковою страховкою, яка покриє витрати туриста на лікування.

Зоя Ліпінська попередила, що варіанти по 15 тисяч гривень є "гарячими турами", які з'являються за пару днів до вильоту.

"Звичайно, це вартістю не на делюкс і "п'ятірки". Це вартості на готелі "3 зірки". Але якщо ми порівнюємо якість українського відпочинку та готелі "3 зірки" в Туреччині, то плюс-мінус все йде однієї якості. Наприклад, я вранці переглядала дану вартість і бачила тур з вильотом 2 липня на сім ночей в готель "3 зірки" в Туреччині", - резюмувала експерт.

Читайте також матеріал "Апострофа": У Туреччині можна відпочити за 15 тисяч за двох і це буде "все включено" - фахівець з туризму.