RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Бердянськ перетворився на Венецію: фото і відео масштабного потопу на курорті

У мережі з'явилися фото і відео наслідків масштабного потопу в Бердянську, де 4 липня відбулася сильна гроза з ураганом , а на берег викинуло безліч медуз.

В результаті негоди в Бердянську станом на 7:00 5 липня відключили від електропостачання кілька десятків домоволодінь, повідомляють "Новости Бердянська".

"За інформацією Бердянського РЕМ, на ранок 5 липня відключено кілька десятків домоволодінь по вулиці Запорізьких козаків. Всі інші аварії і пориви електромереж, які трапилися через грозу 4 липня, усунули", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомляють в КП "Бердянськводоканал", на вулиці Морська, 52 стався порив у внутрішньобудинкових мережах, на час ремонтних робіт водопостачання відключили. Також в зв'язку з аварією перекрито водопостачання в центрі міста.

Раніше "Апостроф" розповідав, які в Бердянську ціни і умови для комфортного відпочинку влітку 2021 року. Мінімальна ціна на житло - від 100 гривень з людини в добу. Окремий котедж - житло з кухнею та санвузлом, яке розраховане на 3-6 чоловік, обійдеться від 3500 до 7000 гривень на добу.