RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Прикольні привітання з Днем поцілунку

Щороку 6 липня відзначається Міжнародний день поцілунків - романтичних, родинних дружніх.

"Апостроф" зібрав привітання, прикольні листівки і смс до свята.

День поцілунку 2021: гарні листівки і привітання у віршах

Вітаю зі Всесвітнім днем поцілунку і бажаю пристрасних і жарких, дорогих і солодких, ніжних і щирих, веселих і несподіваних, міцних і справжніх, чарівних і приємних, добрих і неповторних поцілунків.

Вітаю зі Всесвітнім днем поцілунку і бажаю ані дня свого життя не витрачати марно. Бажаю насолоджуватися кожною миттю, цілувати коханих і дорогих людей. Нехай кожен поцілунок в губи, в щічку або повітряний поцілунок роблять тебе щасливішим, веселішим і життєрадіснішим!

***

Поцілунки дарують людині щастя, показують важливість і турботу, прояв ніжності. Поцілунок - це обмін емоціями і енергією. Нехай кожен поцілунок буде щирим, з глибини серця. Вітаю!

З днем поцілунків вітаємо ми зараз усіх, хто тільки що навчився цілуватись, і тих, хто цілується вже давно. Будьте віддані один одному, як лебеді і цілуйтеся досхочу, адже поцілунок - це найкращий спосіб знайти спільну мову.

Вітаю з Всесвітнім днем поцілунку. Бажаю, щоб кожен день дарував родинні чмоки, дружні поцілунки, солодкі поцілунки другої половинки, повітряні цьомки від старих знайомих і добрих людей. Цілуйся і насолоджуйся життям!

Вітаю з Днем поцілунку! Бажаю, щоб Ваше життя було солодким, як поцілунок коханого, теплим, як поцілунок мами і благополучним, як поцілунок самої удачі.

***

Цілуватися дуже приємно та корисно для здоров’я. Поцілунок — джерело гарного настрою і здоров’я. Я хочу, щоб ти обмінювався ними не тільки у Всесвітній день поцілунку.

До слова, відома голлівудська актриса Шерон Стоун, яка зіграла в кіно і на ТБ понад 80 ролей, розповіла, хто з акторів цілується краще за всіх.