RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Спека нікуди не йде: синоптик розповіла про погоду на вихідних і попередила українців

У липні в Україні встановилася спекотна погода, і найближчими вихідними температура повітря подекуди сягне +33 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Антициклон приніс в Україну суху погоду, однак локальні грозові дощі можуть пройти на крайньому заході країни. Пізно ввечері 10-го липня і вдень 11-го липня дощі з грозами місцями пройдуть також в південній частині України.

У Києві субота і неділя будуть сухими і спекотними. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +30 +32 градуси. Найближчий дощ в столиці можливий на свято Петра і Павла, 12 липня.

При цьому спека в Україні не ослабне і ймовірно, триватиме і весь наступний тиждень. З 18-19 липня можливе зниження температури. Прохолода прийде в західні регіони, але на сході країни спека збережеться.

Синоптик нагадала, що при такій погоді спостерігається висока пожежонебезпека і закликала українців бути уважними і відкласти на потім шашлики на природі.

Читайте також матеріал "Апострофа": В Україну йде аномальна спека, дітям і тваринам буде дуже некомфортно - кліматолог Віра Балабух.