RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Народний синоптик назвав найспекотніші дні в найближчі тижні

З 6 по 9 липня середньодобові температури встановляться на рівні 23-24 градусів тепла. А вже 10 липня варто чекати похолодання до 20 градусів з позначкою "плюс".

Про це "Апострофу" розповів синоптик Леонід Горбань.

Погода в липні: дощі, бурі і багато днів пекельної спеки

Вночі буде від +15 до +16. В цей же день народний синоптик прогнозує рясні опади.

Але вже 11 липня середньодобова температура повітря знову почне зростати: стовпчики термометрів показуватимуть від 22 до 25 градусів тепла. Така температура протримається до екватора другого місяця (16 липня). В цей же день очікуються дощі з грозами і досить жаркі температури вдень - від 28 до 32 градусів вище нуля.

Але вже з 17 по 22 липня очікується чергове падіння середньодобових температур в діапазоні від 20 до 23 градусів з позначкою "плюс".

23 липня температура повітря, згідно з розрахунками Леоніда Горбаня, знову почне зростання в діапазоні від 22 до 25 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів і зовсім покажуть 28-32 градуси вище нуля. І така температурна картина протримається до кінця другого місяця літа.

Що ж стосується опадів, то народний синоптик прогнозує ще один захід дощів з потужними поривами вітру на 24 липня.

Нагадаємо, до Києва знову повернеться спека, не дивлячись на періодичні зливи і грози. На початку липня температура повітря досягне 28 градусів тепла.