RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Знову "відзначилися": молоді українки були оштрафовані за пікантні фото і відео в Чорногорії

Українки знову відзначилися голою фотосесією. Цього разу порушення громадського порядку сталося в Чорногорії.

Про це повідомило місцеве видання Vijesti.

За попередніми даними, інцидент стався 8 липня о 15:00 на ділянці регіональної автодороги Котор - Троїца. Дівчата роздяглися догола та позували на дорозі з пожежним гідрантом. У скандальній фотосесії брали участь 19-річна Д.О, а також 21-річні В.Р. і Р.К.

Тим самим вони вчинили правопорушення, передбачене статтею 7 п. 2 Закону "Про суспільний лад" Чорногорії. У зв'язку з цим українок оштрафували на 450 євро кожну.

При цьому наголошується, що, за місцевими законами, в подібних випадках відповідач може заплатити дві третини накладеного штрафу, якщо відмовиться від права на подачу апеляції. В такому разі буде вважатися, що штраф сплачено повністю.

У коментарях до матеріалу рішення про накладення штрафу на українських дівчат уже розкритикували місцеві чоловіки. Вони виявили бажання познайомитися з порушницями та згадали про часи, коли Чорногорія була справжнім раєм для нудистів.

"От лихо, начебто ми в Еміратах! А до недавнього часу ми були основним напрямком для нудистів, а тепер...";

"Хтось знає, як звуть цих дівчат? Прошу для друга", - написали місцеві ловеласи.

Нагадаємо, що деякий час тому група молодих українок потрапила в скандал, пов'язаний з оголеною фотосесією на балконі одного з готелів в Дубаї. Після цього вони знову відзначилися черговим розпусним відео.