RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Учасниці голої фотосесії в Дубаї засвітилися на новому розпусному відео

З'явилося відео з дівчатами, які були учасницями скандальної вечірки в Дубаї. Тоді поліція затримала 12 дівчат, які оголеними позували на балконі готелю Dubai Marina в центрі міста.

Про це повідомляє "Страна".

Нагадаємо, на початку квітня поліція ОАЕ затримала 11 українок, які голими позували для фотосесії на балконі одного з готелів. З'явилася інформація про нібито причетність дівчат до надання ескорт-послуг, заняття проституцією та інших низько моральних діянь.

Повідомлялося, що дівчат в Емірати привіз Віталій Гречин - американець, який народився в Україні, бізнесмен і організатор еротичних вечірок. Також згадувалося про його зв'язки в Демократичній партії США.

Журналісти видання "Страна" отримали відео з вечірки, організованої Гречиним в Дубаї - як раз напередодні затримання українських моделей. На початку ролика можна побачити самого Віталія.

На кадрах видно, що учасники вечірки вживають білий порошок, який називають "цукровою пудрою". Примітно, що дівчата, які розносять порошок, одягнуті у форму української поліції.

Обережно! фото 21+

Відео можна подивитися за посиланням.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що одна з дівчат, які повернулися з ОАЕ після затримання в результаті скандальної голої фотосесії на балконі хмарочоса, розповіла, ким є дівчата-моделі та хто організував їх поїздку до ОАЕ.