RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У вихідний - до 2 тисяч гривень: скільки коштують місця для відпочинку на пляжах Одеси

В Одесі не просто знайти пляжі, де можна безкоштовно розташуватися на пісочку, розстеливши покривало.

Про ціни на місця біля берега моря розповіло видання "Думська".

Адміністрація платних пляжів жорстко стежать за дотриманням встановлених правил поведінки. Заборонено перебування собак, також не можна приносити спиртне і будь-які харчові продукти, в тому числі фрукти та ягоди.

На піску знаменитого Ланжерона все ще можна засмагати безкоштовно, звичайно, в тому випадку, якщо вдасться знайти містечко. Оренда шезлонга обійдеться в 100 грн, а пляжної парасольки - в 50. Також можна орендувати велике ліжко для компанії за 400-500 грн.

Ділянка біля "Жовтого каменю" поки ще вільна від шезлонговой "мафії", але зліва, за так званим "пташиним" пляжем, пляж рясніє різнобарвними ліжками та всілякими бунгало. Вартість шезлонга без парасольки - 80 гривень, з парасолькою - 120, за ліжко доведеться викласти 350 гривень, за намет - 550.

В районі Відради вартість шезлонгів становить від 100 до 200 грн.

На пляжі з кумедною назвою "Собачка" можна безкоштовно позасмагати в шезлонгу. Але спочатку доведеться довго спускатися і підніматися, а потім потрібно зайняти шезлонг, що теж справа нелегка.

На "Дельфіні," усипаному дитячими атракціонами, шезлонг обійдеться в 150 грн, а ось бунгало з навісом - в 1000 грн.

Праворуч від "Дельфіна" з'явився пляж для інвалідів, де для них є безкоштовні шезлонги та зручний спуск в море. Якщо не шкода заплатити 200 грн, можна розташуватися на дерев'яному шезлонгу.

Шезлонг на пляжі "Лагуна", який під час свого губернаторства облюбував Михайло Саакашвілі, в будній день коштує 250 грн, а бунгало в вихідний - всі 2 тисячі грн.

На пляжах Аркадії шезлонги коштують від 200 до 500 грн. Примітно, що в цю вартість входить користуванням басейном.

На Великому Фонтані (з 11 до 15 станції) можна знайти безкоштовні пляжі. Вартість шезлонгів - від 50 до 150 гривень. Все це при тому, що вода і пісок відрізняються чистотою.

Вже на 15-й станції Фонтану - вода брудніше, а ціни - вище.

Раніше "Апостроф" назвав три кращих пляжі в Києві.