RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Вбивця поплакав над убитим: мережі шокував цинізм бойовиків ДНР в річницю катастрофи MH17

Бойовики "Л/ДНР" розлютили соцмережі в річницю трагедії MH17, вирішивши "вшанувати пам'ять" жертв катастрофи.

Про це в Facebook розповів користувач Дем'єн Веселий.

Чоловік процитував ватажка бойовиків Дениса Пушиліна і опублікував фото з місця аварії Боїнга MH17, де окупаційна влада влаштувала "акцію" в пам'ять жертв катастрофи.

В ході "траурного мітингу" Денис Пушилін поскаржився, що США "заважають розслідуванню" і нібито не надають важливі "свідоцтва злочину".

Ватажок бойовиків заявив, що окупаційна влада ОРДЛО "відкрита для слідства" і з першого дня, як Боїнг MH17 був збитий ракетою з "Бука", терористи надають міжнародним слідчим "всі необхідні матеріали".

"Ми з самого першого дня надавали і продовжуємо надавати всі необхідні матеріали. Може бути, тому що їм цього не потрібно? Може, тому що вони знають, але не можуть озвучити справжнього винуватця?", - відзначився скандальною заявою Денис Пушилін в ході "траурного мітингу ".

Користувачі гнівно відреагували на випад ватажка бойовиків і заявили, що Росія рано чи пізно "зіллє терористів".

"Вбивця поплакав на могилі вбитого ...", "Цинізм як він є", "Мені тільки одне цікаво. Що думають всі ці Пушиліни з приводу своєї подальшої долі. Не зовсім же дятли, повинні розуміти, що їх зіллють рано чи пізно" , "Лицеміри, прям когось нагадують", "На цей раз без трофеїв зібралися", - написали користувачі в коментарях.

Раніше ми розповідали, що Зеленський згадав жертв рейсу MH17 в сьому річницю трагедії.