RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо три ключові проблеми, які треба знати перед виїздом в аеропорт "Бориспіль"

Аеропорт Бориспіль почав відновлювати трафік. Однак збільшення числа рейсів загострило існуючі проблеми, які слід враховувати пасажирам.

Про це пише avianews.

Затори на дорозі

В кінці червня "Укравтодор" обмежив пропускну здатність автомагістралі, яка з'єднує Київ з аеропортом Бориспіль. В результаті замість чотирьох смуг для кожного напрямку руху залишилися тільки по дві.

У годину пік це призводить до довгих тягучок, через що час в дорозі на автомобілі збільшується з 10 хвилин до години. А якщо відбувається аварія, то рух на дорозі практично зупиняється.

Пасажирам при використанні автомобільного транспорту слід виїжджати в аеропорт Бориспіль раніше на 1-1,5 години.

Київ Бориспіль Експрес

"Київ Бориспіль Експрес" став більш дешевою і швидкою альтернативою автобусам Skybus. Всього за 40 хвилин і 80 грн він дозволяє дістатися від головного залізничного вокзалу столиці "Київ-Пасажирський" на платформу поруч з терміналом D в аеропорту Бориспіль.

Ключовим недоліком експресів є те, що на лінії використовуються старі рейкові автобуси PESA 620M, в яких погано працює кондиціонер в спеку, сидіння розташовані дуже щільно і мало місць для багажу.

Черги на входи в термінал

З 2014 року аеропорт Бориспіль поставив рамки і рентген-установки на входах в термінал, щоб перевіряти всіх людей і їх речі. З початком пандемії на входах додатково перевіряють паспорти і посадочні талони. Все це призвело до утворення великих черг на вході.

Раніше ми повідомляли, що 10 липня у "Борисполі" пасажири авіарейсу в Батумі застрягли на 15 годин.