RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Погода дасть українцям перепочинок: де спаде спека і буде прохолодніше в найближчі дні

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру і народного синоптика Леоніда Горбаня, на цьому тижні в Україні частково почнеться похолодання, місцями дощі з грозами.

Про це повідомляє "Апостроф".

Як повідомляє Укргідрометцентр, сьогодні, 19 липня, по всій території України, крім півдня та сходу, очікуються дощі з грозою. Найтепліше буде на півдні та сході: від 33 до 35 градусів тепла, а в нічний час доби - +20-23 градусів.

Трохи прохолодніше буде на півночі та в центрі: вдень від 28 до 32 градуса тепла, а ввечері від +18 до +22. На заході вдень - +23-25 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть +16+18 градусів.

А ось народний синоптик Леонід Горбань прогнозує на понеділок різке зниження температури повітря до 22 градусів тепла.

"У вівторок, 20 липня, ситуація з опадами зміниться. На південному заході, в центрі і на півдні пройдуть грозові дощі. На решті території України буде хмарно, але без опадів", - йдеться в повідомленні.

Також він закликає не чекати температурних послаблень. На півдні і сході вдень очікується від 33 до 35 градусів вище нуля, а вночі - від +20 до +22 градусів.

У середу, 21 липня, дощі з грозами очікуються по всій країні.

"Прохолодніше всього на екваторі тижні буде на заході: вдень від 20 до 23 градусів з позначкою "плюс", а вночі і зовсім прохолодно +11+13", - йдеться в повідомленні.

Детальніше читайте в матеріалі: В Україну йде довго­очікуване похолодання: кому пощастить з погодою, а де буде жарко