RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

На Україну насуваються дощі, грози і шквали: якою буде погода на п'ять днів

Починаючи з понеділка, 2 серпня, Україну накриє дощами, шквалами і грозами. Синоптики розповіли де буде прохолодніше всього і якої погоди чекати до п'ятниці, 6 серпня.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 2 серпня, лише на заході очікується до +26 градусів тепла з дощами і грозами. Короткочасний дощ з грозою пройде в північних, центральних, Одеській, Миколаївській і Харківській областях. В окремих районах буде град та шквали 15-20 м / с. Середня температура по країні - 30 градусів тепла. У південних і східних областях до + 36-ти. У Києві буде мінлива хмарність, місцями дощ, температура буде до +30 градусів.

У вівторок, 3 серпня в центральних, східних, південних областях та в Карпатському регіоні, а також в ніч на 4 серпня в західних областях, а вдень на Правобережжі України - короткочасні дощі, грози. Днем в середньому по Україні температура підніметься до 28 градусів тепла, а на півдні і сході - до +32. У столиці буде без опадів 3 серпня, а 4-го вдень буде місцями короткочасні дощі, грози, в окремих районах град та шквали. Температура підніметься максимум до +28.

У четвер, 5 серпня в західних і північних областях і в Києві буде невеликий дощ, але не довго. А 6 серпня на Правобережжі України вони будуть помірними і навіть з грозами. Температура 5-6 серпня дійде максимум до 27 °С, а на півдні і сході країни - до 34 градусів тепла. У Києві очікується температура до +26 градусів.

Раніше ми писали, якою буде погода в Україні на початку серпня.