RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

За 100 тисяч за ніч: в Одесі готель виставив захмарний цінник на відпочинок, фото

В Одесі турфірма пропонує зняти віллу в Приморському на 6 ночей за 599 400 гривень. Виходить майже 100 тисяч гривень за одну ніч.

Про це повідомив Telegram-канал dtp.kiev.ua.

За ці гроші клієнтові пропонують: віллу площею 680 квадратів, 4 спальні, 2 вітальні, 5 ліжок і 5 ванних кімнат.

Багатьом може здатися, що ціна невиправдано висока. Однак варто врахувати, що "сніданок включено" і "скасування БЕЗКОШТОВНЕ".

На думку багатьох, можливо ціна була б і прийнятна для заможних клієнтів, якби поруч було чисте море, за яким стежать належним чином. На практиці ж якість води на чорноморському узбережжі Одеської району залишає бажати кращого. Причому медузи, за словами багатьох відпочиваючих, не найбільша неприємність.

Як би там не було, редакція dtp.kiev.ua стверджує, що подібні цінники, в співвідношенні з якістю послуг, що надаються, жодним чином не бентежать багатьох заможних людей.

"До речі, всі ці номери продаються взагалі без проблем. Люди приїжджають з пакетами готівочки і беруть цілі поверхи) а потім кричать що не дали субсидію на унітаз)", - написали в описі до публікації.

Раніше ми також повідомляли, що на одному з найпопулярніших курортів України, в Бердянську Запорізької області, стало набагато менше медуз.