RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

День Незалежності України: онлайн-відео параду в Києві

У вівторок, 24 серпня, Україна святкує 30 років Незалежності. Святковий військовий парад пройде одразу на трьох локаціях: в Києві на Хрещатику, на Дніпрі, а також у Одесі.

"Апостроф" транслює онлайн-відео параду в Києві, який почався о 11:00.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Військовий парад на честь 30-річчя Незалежності України: фото, відео і всі подробиці

У Києві проходить Марш захисників України: онлайн-трансляція та ексклюзивні фото

Хрещатиком пройдуть три колони: піша, повітряна і механізована. Крім того, заплановано виступ міжнародного оркестру спільно з президентським оркестром.

Дивіться також: День Незалежності України: онлайн-відео параду в Одесі

О 14:00 заплановано початок річкового параду на Дніпрі поруч з Трухановим островом і Річковим вокзалом. У ньому візьмуть участь катери Військово-морських сил та Державної прикордонної служби.

8:45 На 30-ліття незалежності країни пройдуть паради в Києві та Одесі. Також заплановано безліч святкових заходів не тільки в столиці, а й у Харкові, Днепре, Львові, Вінниці та Чернівцях.

О 6:00 поліція і бійці Нацгвардії почали перекривати центр міста і прилеглі вулиці, по яких пройдуть колони бойової техніки і "коробочки" військових.

Як повідомляв "Апостроф", 24 серпня з нагоди 30-річчя Незалежності України відбудеться не тільки військовий парад, а й масштабний концерт на НСК "Олімпійський" в Києві.

Нагадаємо, 24 серпня, на киян і гостей столиці чекають святкові концерти, фестивалі та виставки до Дня Незалежності України. "Апостроф" розповідав, куди можна піти в Києві 24 серпня.