RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Луганську поруч з базою бойовиків вивісили прапор України: відео

У вівторок, 24 серпня, в окупованому Луганську на честь Дня Незалежності хтось повісив український прапор. Інцидент стався поблизу бази бойовиків.

Відповідне відео опублікував журналіст Андрій Цаплієнко в Telegram.

"Наші в тилу ворога святкують День Незалежності. Сьогодні в окупованому Луганську, поруч з "в/ч 73438", тобто "другою окремою мотострілковою бригадою" окупантів, з'явився цей синьо-жовтий прапор", - йдеться в повідомленні.

Цаплієнко додав, що на офіційній сторінці окупаційної "Адміністрації міста Донецьк" хтось розмістив привітання з Днем Незалежності України. Текст провисів на сайті досить довго. Примітно, що його передрукували й інші ресурси сепаратистів.

"Нам щиро шкода, що підступність і безчестя змогли зруйнувати мир і благополуччя нашої країни", - процитував журналіст текст привітання. За його словами, під постом було багато позитивних коментарів від жителів окупованого Донбасу.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський виголосив урочисту промову на військовому параді на честь 30-річчя Незалежності України, проте в ній не обійшлося без конфузів.