RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

День ангела Наталії: молитви для іменинниці

У середу, 8 вересня, православна церква відзначає день мучениці Наталії Вівсяниці і її чоловіка Адріана, які вважаються покровителями шлюбу і сім'ї. Святий Наталії моляться дружини, чоловіки яких зазнають переслідувань, особливо по суду.

"Апостроф" публікує молитви, звернені до Святої Наталі та Ангела-охоронця.

Молитва Святій Наталії

О, свята угодниця Божа Наталія, подвигом добрим прославилася на землі! Дивлячись на святий твій образ, ми тішимося ради славного завершення твого життя та шануємо святу пам'ять твою.

Ти ж, перебуваючи у Престолу Божого, прийми благання наші та до Всемилостивого Бога принеси, про прощення нам всякого гріха та допомогу нам проти підступів диявольських, позбавлення від скорбот, хвороб, бід і напастей і всякого зла. Амінь.

Молитва Ангелу-охоронцю

Будучи в глибокому смутку, допоможи мені, рабі Божій (ім'я), як допомагаєш усім з волі Господа Бога. Убережи мене від тяжких бід, в які я потрапила. Убережи від проступків, щоб уникнути заподіяння шкоди та гріхів проти заповідей Божих!

Спаси, спини від слабкості своєї. Убережи, спаси мою душу і помолися. На тебе, мій ангел-охоронець, надії. Осіняючи себе хресним святим знаменням, звертаюся в молитві старанної до тебе, ангеле Христов, хранитель моєї душі. Направляєш мене, посилаєш мені щасливий випадок, так прийди та обійдуть напасті стороною підопічну твою. Про це молю тебе, благодійник. Амінь.

Раніше ми опублікували сильні молитви святому Пантелеймону про зцілення.