RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Яким буде новий iPhone 13: фото і характеристики

Вже 14 вересня пройде велика осіння презентація Apple, в ході якої представлять iPhone 13.

Про це пише видання Ain.

Розробники стверджують, що користувачам не варто очікувати серйозних трансформацій: дизайн і розміри екрану залишаться як і раніше. У продажу будуть доступні кілька моделей: iPhone 13 і iPhone 13 mini, а також iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max.

"Чубчик" на дисплеї стане менше, а всередині буде потужний процесор, оновлений чіп 5G, поліпшена камера і екран 120 ГГц. Не виключено, що iPhone 13 отримає функцію Always On.

Через посилення магнітів в зарядному пристрої смартфони зможуть "довше жити" від одного заряду. Смартфони все ще будуть заряджатися через Lightning. Старт попередніх замовлень запланований на 17 вересня, а в країнах першої хвилі нові iPhone з'являться в продажу з 24 вересня.

У соцмережах також опублікували відеоролик, на якому зображений можливий макет фінальної версії iPhone 13 Pro. Ймовірно, що iPhone 13 Pro отримає зменшений виріз в центральній верхній частині екрану, завдяки чому ефективна площа дисплея буде збільшена. Також розробники збільшили блок основної камери.

За даними видання MacRumors, iPhone 13 mini і iPhone 13 будуть доступні в чорному, синьому, фіолетовому, білому, а також в червоному кольорах. Pro і Pro Max будуть поставлятися в сріблястому і золотом, а також чорному і бронзовому кольорах, замінивши графітовий і тихоокеанський синій з лінійки минулих iPhone 12.

Журналісти також стверджують, що Apple може додати для лінійки iPhone 13 рожевий колір, а от розцінки на нові моделі можуть підвищитися через брак чіпів на ринку.

Також розробники планують збільшити обсяг акумулятора з 3687 mAh до 4352 mAh на Pro Max і з 2815 mAh до 3095 mAh на Pro. У липні на Weibo з'явилися фотографії майбутнього iPhone 13, в яких передбачається, що камера буде мати "опуклий" і діагональний об'єктив, що забезпечить більш якісні ширококутні і збільшені фотографії.

Раніше ми називали небезпечну функцію в смартфонах iPhone.