RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

День осіннього рівнодення 2021: що потрібно зробити для виконання бажань

Вже зовсім скоро настане день осіннього рівнодення. Цього року його дата випадає на 22.09.2021. Точний час, коли воно настане, - 22:20. Все це означає, що в цьому році день осіннього рівнодення буде особливий з метафізичної точки зору.

Ivona розповіла про ритуали, які допоможуть виконати бажання.

Ритуал на любов

Позбутися від самотності допоможе простий ритуал на складання пари. Для цього в день осіннього сонцестояння слід купити будь-яку річ для майбутньої половинки - зубну щітку, гребінець, подушку і т.д. Влаштовуючи предмет на своє місце, потрібно примовляти: "Пару складаю, любов знаходжу".

Ритуал на успіх

Успіх принесе камінь балансу, знайдений в день осіннього сонцестояння. Проблема в тому, що його не можна розшукувати навмисно, але якщо вам пощастить випадково звернути увагу на камінчик, який здасться вам значущим, слід сконцентрувати на ньому свою енергетику, подути на нього і подякувати Всесвіту. Прочитайте над ним замовляння: "Гармонія ночі, гармонія дня в камені злилися для мене". Після такого ритуалу камінь потрібно забрати з собою і брати його в руки в моменти сумнівів.

Крім того, прихильність удачі можна завоювати пригощаючи друзів і близьких яблуками в цей день.

Ритуал на здоров'я

Ще один простий ритуал принесе здоров'я і красу - для цього треба вмитися до сходу сонця на порозі будинку в день осіннього сонцестояння, найкраще джерельною водою.

Ритуали на багатство

Грошовий ритуал 1. Тричі перерахуйте свої заощадження, потім напишіть на листочку бажану суму і покладіть його в гаманець. Записку потрібно зберігати в гаманці до березня.

Грошовий ритуал 2. Слід вийняти всі гроші з гаманця і повернути їх на місце по одній купюрі чи монеті, читаючи замовляння: "Скільки грошей ні покладу, все додасться. Монети дзвенять, багатство обіцяють".

Грошовий ритуал 3. У вазу або кошик слід скласти осінні овочі та фрукти. "Ріг достатку" ставлять на стіл зі словами: "Так прибуде в домі достаток, в гаманці моєму багатство, на дворі моєму достаток". Почастуєте цими фруктами та овочами всіх членів сім'ї, сусідів і друзів. Потрібно стежити за тим, щоб "ріг достатку" ніколи не пустів.

Раніше "Апостроф" розповів про ритуали та замовляння на здоров'я, любов і гроші, які виконують на молодик.