RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Маніяк з Луганської області: злочинець втік і може ховатися в будь-якій точці України

Підозрюваний у скоєнні двох жорстоких убивств в Старобільську Луганської області Дмитро Федорченко два тижні як оголошений в розшук.

Про це пише OBOZREVATEL.

За даними поліції жертвами чоловіка стали жителі Старобільська: 36-річний Олександр Єлсуков і 74-річна Людмила Федорченко - однокласник і рідна тітка Федорченко.

"Жінку вбили у неї вдома: озвірілий від люті злочинець бив ножем в шию і стегно. Масивна крововтрата і стала причиною смерті. Тіло загиблої жінки згодом виявила її донька Ірина. А ось де вбивця розправився з чоловіком - до сих пір точно не відомо, так як кисті рук були знайдені недалеко від вулиці Чехова, інші частини тіла - в лісосмузі біля кварталу Южний ", - розповіли джерела в поліції.

36-річний Дмитро Федорченко, якого правоохоронці обґрунтовано підозрюють у скоєнні цих страшних злочинів - вів самотнє життя і перебивався випадковими заробітками.

Як розповіли співрозмовники в прокуратурі Луганської області, Федорченко дійсно дуже небезпечний: "Розумієте, тут гримуча суміш: він стоїть на обліку у психіатра з діагнозом" параноїдна шизофренія ". Постійно роздратований, агресивний, до оточуючих ставиться вороже, бачить галюцинації ... А плюс до всього - наркотики. Це поєднання було як бомба з годинниковим механізмом - на жаль, так і сталося ".

За інформацією джерел, Дмитро Федорченко був судимий ще в 2004 році за ч.1. ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Тоді йому було всього 18 років.

Правоохоронці неофіційно говорять, що ймовірність того, що злочинець знаходиться вже далеко - досить висока.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фотографії можливого підозрюваного в згвалтуванні 12-річної дівчинки в Харкові.