RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Названо найбільш дратівливих чоловіків зодіаку - бубонять, бурчать, голосять і ниють

Попереджений значить озброєний. Астрологи, як відомо, радять звертати увагу на знак зодіаку співрозмовника, колег по роботі, партнера по життю. Стверджують, що поряд з позитивними рисами характеру у представників зодіаку є безліч неприємних звичок.

З числа всіх зодіакальних представників сайт Ліза виділив тих чоловіків, які найбільш дратують оточуючих.

На першому місці чоловік-Козеріг. Дратує оточуючих його звичка бубоніти, голосити, нити, повчати і демонструвати свою мудрість. Не відрізняється цей знак зодіаку і поблажливістю. При цьому до себе у Козерога ніколи і ні в якому разі не має претензій. Він переконаний у своїй винятковості і вважає себе відмінним хлопцем.

На другому місці чоловік-Рак зі своїм небажанням рахуватися із суспільною мораллю. А також переконаністю в тому, що більш працездатної і товариської людини ніж він в світі немає. Але, згідно з гороскопом, суспільство чоловіка-Рака частіше сприймає як прилипливу і надмірно нав'язливу людину. Яка, до того ж, ставить перед собою та іншими захмарні і недосяжні цілі.

Третє місце в числі дратівливих займає чоловік-Овен. Він якщо сперечається - то до хрипоти, якщо свариться - то до розриву відносин. Його мета домогтися від навколишніх визнання себе у всьому правим. Є і ще одна негативна риса Овна - він з тих, хто здатний на капості нишком. Причому так вміє все обставити, що ніхто і ніколи не здогадається звідки звалилися неприємності.

Чоловік-Скорпіон, на четвертому місці серед тих, хто дратує. Забезпечує йому наявність в цьому списку "чорний язик", вміння "бризкати отрутою на всі боки", пристрасть до лихослів'я і зарозумілість. Такий на початку здається "білим і пухнастим", але незабаром швидко забуває про тактовність і перестає тримати себе в руках. Чоловік - Скорпіон чоловік емоцій і настрою. Але вони змінюються із запаморочливою швидкістю.

Замикає список неприємних типів чоловік-Діва. Він з тих, кого вважають чистоплюєм, занудою, а ще тираном. Багато вимагає не тільки від оточуючих, але і від себе. На перший погляд здається, що він справедливо критичний. Але його вміння керувати більше схоже на "рулити" і не витримує ніякої критики. А його тотальний перфекціонізм - прагнення до досконалості - просто нестерпно для оточуючих.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що астрологи назвали п'ять найскладніших для розуміння знаків Зодіаку