RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Найжахливіші жінки за знаком Зодіаку - бідному закоханому мало не покажеться

Раніше астрологи розповіли, які представниці гороскопу дозволяють обранцям сидіти на своїй шиї, а тепер вони назвали три жіночих знаки Зодіаку, життя з якими може перетворитися для чоловіка на справжнє випробування.

Про це пише Сursorinfo.

3-е місце - Рак

Дівчина-Рак вміє зачарувати чоловіка і він сам не помітить, як буде вже одружений. Однак замість тепла і затишку сімейного життя його чекає купа проблем. По-перше, рідня дружини у великій кількості нескінченно товчеться в їхньому будинку. Другий мінус в тому, що для жінки-Рака на першому місці кар'єра, а чоловік, на її думку, повинен обслуговувати її і виконувати всі забаганки.

2-е місце - Лев

Левиця вміло маніпулює чоловіком і поступово посідає чільне місце в його житті. Це відбувається поступово і спочатку він буває навіть задоволений. Однак з часом партнерка заповнює весь його життєвий простір, повністю підпорядковуючи своїй волі. Енергійна і владна Левиця міцно бере кермо влади в свої руки.

1-е місце - Скорпіон

Ці дівчата дуже милі і чоловіки потрапляють під їх чарівність не чекаючи каверзи. Все йде добре, поки обранець повністю підпорядковується її рішенням і капризам. Однак як тільки він хоч у чомусь їй заперечить, дівчина-Скорпіон може боляче "вжалити". При чому вона буде довго пам'ятати сварку, вимагаючи від коханого все нових жертв, щоб її загладити.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким представницям гороскопу не щастить у коханні.