RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Не мерзніть у квартирах: синоптик дала прогноз погоди в Україні на тиждень

З найближчого понеділка, 27 вересня, до наступних вихідних Україна опиниться у владі антициклону, який принесе суху і сонячну погоду.

Про це синоптик Наталія Діденко повідомляє у своєму Telegram-каналі.

За її словами, тільки в понеділок і вівторок на північному сході України (Сумська, Харківська, Полтавська, частина Чернігівської та Луганської областей) можливий невеликий дощ. Після цього буде багато сонця, гарних хмар, вранішніх туманів з небезпечної видимістю для водіїв.

Температура повітря прогріється до +13-18 градусів. Найтепліше буде на південному заході України, на Закарпатті, +18-22 градусів.

Водночас ночі очікуються холодними, +4-9 градусів, на півдні та на Закарпатті до +12 градусів.

У Києві погода теж буде сухою. Протягом дня температура повітря буде коливатися в межах +13-15 градусів, вночі буде падати до +3-6 градусів.

Синоптик радить тим, хто не зміг чи не встиг у ці вихідні поїхати або нагулятися, сміливо планувати відпочинок на природі на наступних вихідних - українців буде продовжувати радувати хороша сонячна суха погода.

Діденко додала, що не потрібно мерзнути в квартирах - а краще щось запланувати на обідній час, коли на вулиці буде тепліше.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, що в Україну йде потепління і в південних областях може бути навіть 21-24 градуси тепла.