RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Люблять дарувати подарунки і приємно дивувати - топ-5 найромантичніших знаків Зодіаку

Романтика має величезний вплив на розвиток відносин між партнерами, проте представники не всіх знаків Зодіаку схильні до романтизму.

Про це йдеться в матеріалі італійського видання Ultim'ora. Його автори визначили п'ять найбільш "романтичних" знаків Зодіаку.

Риба

Безумовно, знак Риб - один із найромантичніших у Зодіаку. Ті, хто народився в цьому сузір'ї, наділені особливою чутливістю, вони щедрі, альтруїстичні і прагнуть до того, аби партнер не страждав і ніколи не залишався без уваги, тому вони ніколи не забувають річницю або день народження. Вони люблять влаштовувати романтичні вечері, радувати кохану людину, відповідати на їхні прохання.

Рак

Рак - теж дуже романтичний знак. Ті, хто належить до цього сузір'я, по-справжньому віддані рідним та близьким і піклуються про них за будь-яких обставин. Вони ніколи не зупиняються, коли їхній партнер відчуває потребу в них, і вони люблять висловлювати свої почуття повсякденною увагою і конкретними жестами без фільтрів і застережень.

Телець

На вигляд замкнутий, стриманий і підозрілий, Телець приховує надзвичайно пристрасний і романтичний характер. Їм потрібен час, аби зрозуміти, перед ким вони знаходяться і чи варто цій людині довіряти. Але дізнавшись про людину більше, вони виявляють ніжність і готові проявити свою любов сюрпризами.

Овен

Овен - знак сильний, впертий і інстинктивний: коли він когось любить, у нього ніколи не буває напівзаходів, і він стає відданим і вірним партнером, який робить усе, щоб здивувати близьку людину. Вони можуть здивувати несподіваним поцілунком під час прогулянки, "випадковим" телефонним дзвінком, несподіваним подарунком.

Стрілець

Як і Овен, Стрілець є вогненним знаком, який відрізняється сильним романтизмом. Коли вони вірять у стосунки - вкладають час і енергію в те, аби їхній партнер відчував себе унікальним і особливим. Будучи також поціновувачами подорожей, вони можуть організувати уїк-енд у Парижі за короткий час - просто аби викликати посмішку у коханої людини.

Раніше "Апостроф" писав, що серед всіх представників зодіакального кола серед чоловічої статі є три знака Зодіаку, найбільш схильні до подружніх зрад.