RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

П'яти знакам Зодіаку зірки обіцяють багатство - скоро будуть купатися в грошах

Жовтень 2021 року обіцяє деяким знакам Зодіаку везіння в фінансовому плані - астрологи розповіли, кому буде везти більше, ніж іншим в жовтні.

Про тих сузір'ях, яким жовтня обіцяє поповнення гаманця, повідомляє "СловоФраза".

Діва

Представників цього знаку Зодіаку очікує дуже продуктивний місяць. Вони зможуть активно застосувати всі наявні у них ресурси, знання і вміння. Для Дів не існує слова "бездіяльність", адже воно рівнозначно поразці. Не виключено, що їх може очікувати підвищення зарплати.

Лев

У жовтні Левів теж чекає успіх. Вони будуть успішні в важкій і монотонній роботі, але для цього важливо бути спокійним, впевненим в собі і уважним до дрібниць. У той же час необхідно менше поспішати з прийняттям важливих рішень.

Скорпіон

Скорпіонам жовтень так само обіцяє підвищення фінансового благополуччя, однак для цього варто тримати себе в руках і не панікувати, якщо щось піде не так. Потрібно продовжувати займатися улюбленою справою - і може бути, у Вас з'явиться можливість отримання грошей, в тому числі, і з нових джерел.

Водолій

Представникам цього знаку слід поставити перед собою нові цілі і завдання, що означає завзяту працю. Ви можете почати вивчати щось нове і корисне, в тому числі, знайти більш вигідне місце роботи. Крім того, астрологи радять Водоліям провести чистку свого інформаційного простору - це допоможе на шляху до довгоочікуваного успіху.

Риби

Астрологи радять Рибам шукати баланс між роботою і особистим простором, роботою і відпочинком. Іншими словами, не потрібно з головою іти в роботу, або сидіти і нічого не робити. Потрібно знайти "золоту середину" - і все у Вас вийде.

Раніше ми розповідали про топ-3 найбільш нещасних в особистому житті жінок зодіаку.

Також ми повідомляли про те, з яким знаками Зодіаку потрібно уникати спілкування.