RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Завжди напоготові: чотири знака Зодіаку з обережністю ставляться до любовних відносин

Чуттєві і пристрасні, терплячі і романтичні, вірні й віддані ... Характер у людей буває різний, але ставлення до любовних відносин - не у всіх однакове.

Видання Клубер у своєму матеріалі називає чотири знака Зодіаку, представники яких найбільш скептично ставляться до кохання.

Скорпіон

Народжені під цим знаком, за словами астрологів, є одними з найбільш чуттєвих і пристрасних. При цьому вони усвідомлюють, що фізична близькість і кохання - не завжди синонімічні. Життя навчило їх, що відкривати своє серце можна далеко не кожному. Скорпіони з власного досвіду знають, що люди - це лише люди, а тому можуть бути дуже ненадійними.

Близнюки

Народженим під цим знаком дуже подобається сама ідея відносин. Однак у них викликає певний скептицизм той факт, що необхідно цілком і повністю присвячувати своє життя коханню. Близнюки допитливі і хочуть пізнавати світ, відкривати нові горизонти і будувати грандіозні плани. Вони завжди відкриті для нового, тому не виключають кохання зі свого життя, проте їм нелегко присвятити себе конкретній людині.

Діва

Вдумливі, терплячі і приголомшливі партнери по життю, думати вони будуть дуже довго. Перед тим, як Діви зважаться на відносини, їм необхідно все зважити і обдумати. Вони не хочуть витрачати час даремно, оскільки їм складно повірити, що хтось їх не зрадить. Якщо представники цього знаку зможуть знайти того, хто так само прагне бути собою і працювати над відносинами, як вони, - відкриваються для кохання і дають йому шанс.

Козеріг

Народжені під цим знаком - вірні й віддані, водночас так само песимістичні, коли справа доходить до любовних відносин - їх непокоїть, що щось може піти не так. З Козерогами головне - не поспішати. Буде потрібно багато часу, аби переконати їх: не варто ставитися до кохання настільки скептично, воно, своєю чергою, може принести в їхнє життя лише позитив.

Раніше "Апостроф" писав, що з усіх представників зодіакального кола серед чоловічої статі є три знака, найбільш схильних до подружніх зрад.