RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Нова Врадіївка? У Полтавській області копа звинуватили в зґвалтуванні вагітної

У Полтавській області офіцера поліції звинуватили у згвалутванні вагітної жінки. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Інцидент стався у Лубенському районі. Як стверджує постраждала, під час спільного застілля вночі її зґвалтували двоє чоловіків у власному будинку, один з яких – дільничний офіцер поліції. Жінка заявила, що вона вагітна. Працівники ДБР проводять слідчі дії з метою встановлення усіх деталей події. Огляд жінки лікарями показав, що у неї немає ознак вагітності.

"Досудове розслідування розпочато 11 жовтня 2021 року за статтею зґвалтування (ч. 3 ст. 152 КК України). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років", - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, близько сьоми років тому у смт. Врадіївка (Миколаївська область) було скандальне побиття та згвалтування жінки правоохоронцями. Через замовчування інформації владою місцеві мешкані почали штурмувати відділ поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції затримали за підозрою в згвалтуванні дівчини.