RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Відзначаємо Хелловін вдома: кращі ідеї, як прикрасити оселю і весело провести час

Щороку 31 жовтня відзначається Хелловін - одне з найстаріших свят у світі, що дожили до наших днів. Йому вже приблизно 2 тисячі років.

"Апостроф" ділиться креативними ідеями декору квартири для вечірки з жахами.

Must have вечірки з нагоди Хелловіну вважаються класичні гарбузи, чаклунські ковпаки та павуки. Але вони не обов'язково мають бути об'ємними і, у випадку з гарбузами, натуральними.

Ці атрибути ночі жаху можна роздрукувати на атмосферних постерах і прикрасити ними стіни. Якщо ви віддаєте перевагу зомбі або вампірам - буде не гірше. Увімкніть уяву і постарайтеся створити найжахливіше і лякаюче зображення, використовуючи будь-який графічний редактор.

Гірлянди у вигляді гарбузів можна замовити в інтернеті, але абсолютно нескладно зробити з паперу самостійно. Власне, також просто зробити гірлянди з павуків з паперу або тканини.

Як і на будь-якому святі, не обійтися без нестандартних, смачних, але на цей раз "жахливих" страв. Ефект посилить роздруковане меню з "моторошними" назвами, а, можливо, і описами, що змушують кров холонути в жилах.

Використовуючи помаранчеві та чорні повітряні кулі можна розкішно прикрасити приміщення. Намалюйте на них маркером що-небудь досить страшне.

Відповідним декором для вечірки з нагоди Хелловіна будуть білі свічки з червоними слідами "крові", які можна зобразити за допомогою фарби.

Раніше ми писали, що потрібно і не можна робити в "найстрашнішу" ніч року 31 жовтня.