RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Біг з перешкодами: противник вакцинації ледь не покалічився в прямому ефірі, відео

Під час прямого ефіру на 1+1 антивакцинатора юриста Захара Мілютіна зі скандалом вигнали з ток-шоу. Ідучи зі студії, він підковзнувся і впав.

Курйоз стався під час прямого ефіру 28 жовтня.

Мілютін під час ток-шоу наводив непідтверджені статистичні дані щодо "масштабної смертності від коронавірусу" серед вакцинованих. Його опоненти наводили реальні цифри та приклади того, як щеплення рятують життя та полегшують процес хвороби зараженим.

Під час його висловлювань, гості студії неодноразово закликали Мілютіна не обманювати суспільство та залишити студію. І через деякий час Мілютін прийняв таке рішення, рішуче подавшись за лаштунки. Дорогою юрист спочатку зачепився за студійне обладнання, а потім упав.

"Я вибачаюся, така студія", - сказала йому вслід ведуча Наталія Мосейчук.

У цій же програмі лікар-анестезіолог Роздільнянської лікарні (Одеська область) Іван Черненко жорстко висловився з приводу перепалки, яку влаштували народний депутат від фракції "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич і міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко з приводу ситуації з Covid-19 в країні. Він звинуватив політиків у маніпуляціях на тему коронавірусу.