RU  UA  EN

Середа, 23 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 44.15
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

23 жовтня

Всі новини

У Львові знову посилюють карантин

У Львові міська влада змінює правила щодо карантинних обмежень через пандемію коронавірусу. Які нові правила з'являться для жителів Львова.

Про це повідомляє перший заступник голови Львівської міської ради на своїй сторінці у Facebook.

Так, з 15 листопада доступ до адміністративних будівель буде лише за наявності COVID-сертифікату про вакцинацію, негативного ПЛР-тесту або тесту на антитела.

Тому керівники підрозділів з 8 по 14 листопада повинні довести до працівників інформацію про запровадження окремих правил доступу до адміністративних будівель Львівської міської ради, а саме до Ратуши, районні адміністрації та управління. Керівники мають забезпечити систему контролю.

Також 10 листопада буде вирішуватися можливість відновлення очного навчання для школярів-початківців до 4 класу. Це буде можливо, якщо зменшиться рівень захворюваності коронавірусною інфекцією.

Крім того, міська влада зачинила через порушення карантину розважальний центр "Планета мрій" та бар "Flashback Lounge Bar". Ще отримали попередження магазин "Продукти" на вулиці Віденська, 3, перукарня "VS Studio" та пивний бар "BEER ROOM".

Нагадаємо, 3 листопада на позаплановому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій влада Львова вирішила послабити карантинні обмеження.