RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Погода наприкінці грудня здивує: народний синоптик дав прогноз

Вже зовсім скоро настане зима. Люди почнуть поступово готуватися до Нового року та інших зимових свят. У зв'язку з цим можливі прогнози погоди на грудень стають все більш актуальними з кожним днем. Майже всім хотілося б, щоб на Новий рік випав сніг і на вулиці був не сильний, але стійкий мороз. Проте цього року, як і в попередні, кінець грудня багатьох здивує.

Про це повідомив портал "Патріоти України", посилаючись на прогноз народного синоптика Володимира Деркача.

Деркач переконаний, що майже протягом усього грудня періоди невеликих похолодань чергуватимуться з "проблисками" тепла, коли стовпчики термометра підніматимуться вище нуля.

Через це засніжених вулиць на Новий рік, швидше за все, не буде. Навпаки, цього дня багато хто буде здивований не властивому, для такої пори року, теплу.

"У першій декаді грудня буде холодно, можливі невеликі опади. Ночами морози, а вдень переважно плюс, хоч і не завжди. Така погода збережеться і на початку другої декади грудня. А ось далі почне теплішати, прийдуть невеликі опади. Тільки 19 грудня буде спостерігатися невелике зниження температури. Кінець грудня здивує денним теплом”, – розповів автор оптимістичного прогнозу.

Раніше ми також повідомляли про те, що в Україні водіїв попередили про різке погіршення погоди.