RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Україні запанують холоди з дощами: синоптики дали прогноз на тиждень

Синоптики опублікували прогноз на тиждень вперед, в якому вказали де в Україні буде холодно, а також дощі.

Про це повідомляє "МЕТА погода".

У понеділок, 15 листопада, до +4 градуса тепла буде у Полтаві, Чернігові, Івано-Франківську, Луганську та Харкові, найхолодніше буде у Сумах, де вдень до +3 градусів. На решті території країни буде у середньому 8-9 градусів тепла вдень. Опадів не очікується.

У вівторок, 16 листопада, також буде суха погода. Холодніше стане у Сумах (до +1 градус вдень), Харкові та Полтаві ( до +2 градусів). Мінусова температура вночі буде майже у половини областей України.

У середу, 17 листопада, найхолодніше буде Чернівцям, де весь день передбачають синоптики до 0 градусів, а вночі до -3 морозу. У середньому по всій території країни буде 6-7 градусів тепла вдень. Опадів не очікується.

У четвер, 18 листопада, в Україні трохи потеплішає на один-два градуси у середньому. У Чернівцях та Сумах зберігатиметься найхолодніша погода в країні. У Львові можуть випасти невеликі опади, як і в Луцьку та Ужгороду. Ясно буде лише у Києві.

У п'ятницю, 19 листопада, ймовірність опадів є майже по всій країні. Помірні дощі будуть у Чернігові, Житомирі, Тернополі, Рівному, Ужгороді та Луцьку. Сухо буде в Луганську, Донецьку, у Криму, Запоріжжі, Херсоні. Температура повітря у середньому сягатиме 7-8 градусів тепла.

У суботу, 20 листопада, ймовірність опадів буде майже всюди, крім Одеси, Миколаєва та Херсону. Помірні дощі будуть у Житомирі, Києві, Чернігові, Луганську та Донецьку.

У неділю, 21 листопада, дощитиме у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Вінниці, в окупованому Криму, Полтаві, Чернігові, Черкасах, Луцьку, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Хмельницькому та Житомирі. Найтепліше буде у Херсоні - до +11 градусів удень.

Раніше "Апостроф" писав, цього року в Україну прийде справжня зима. Відомий народний синоптик Леонід Горбань ще в літку попередив, що зима 2021-2022 буде холодною.