RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Листопадове місячне затемнення: коли воно буде і що не можна робити

У п'ятницю, 19 листопада відбудеться місячне затемнення, яке співпаде з повним місяцем. Його можна буде спостерігати з Америки, Північної Європи, Східної Азії та Австралії. У нашій країні його не побачите, адже о 10:57, коли і відбудеться затемнення, в Україні буде сонячно.

"Апостроф" розповів, що не можна робити в місячне затемнення.

Місячне затемнення - це затемнення, яке настає, коли Місяць входить у конус тіні від Землі. Під час затемнення (навіть повного) Місяць не зникає повністю, а стає темно-червоним, через що його іноді називають "кривавим" Місяцем.

У цей день у людей можуть бути емоційні сплески та сварки з оточуючими. Затемнення відбудеться на осі Телець-Скорпіон, у багатьох людей можуть бути емоційні сплески та сварки з оточуючими. Телець відповідає за дві сфери життя – матеріальну та особисті стосунки. Можуть бути негаразди, застої, суперечки, дисбаланс, з якими доведеться боротися. Однак не варто боятися змін. Вони можуть мати позитивний характер, якщо докласти достатньо зусиль для цього. Через кризові ситуації приходить відродження.

У період листопадової повні та затемнення не рекомендуються далекі поїздки, відрядження та подорожі, будь-які починання, ведення переговорів, прийняття важливих рішень, хірургічні операції та косметичні процедури.

Корисним буде позбавитися всього непотрібного - зробити прибирання в будинку, викинути старі речі, завершити всі розпочаті справи.

Раніше Апостроф писав, яка погода очікується в Україні на Новий рік.