RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Сезон розпродажів 2021: як вигідно закупитись у "чорну п'ятницю"

Найграндіозніший розпродаж року, так звана "чорна п'ятниця" в цьому році припадає на 26 листопада, а в умовах карантину продавці роблять упор на онлайн торгівлю.

"Апостроф" розповідає, як не витратити зайвого в інтернеті та купити бажане за найвигіднішою ціною.

Скласти список. Щоб не піддаватися ажіотажу, необхідно мати точний список необхідного і не відступати від нього. На початок переліку потрібно поставити найважливіші придбання, а далі те, без чого можна й обійтися.

Вивчити пропозиції. Варто заздалегідь перевірити, чи бере участь той чи інший онлайн-магазин або сайт продажу в "чорній п'ятниці" і які знижки пропонує. Це допоможе вибрати найвигідніші пропозиції. Варто брати до уваги і рекламні інтернет-анонси і зовнішню рекламу.

Стежити за ціною. Багато продавців йдуть на хитрість, збільшуючи первісну ціну товару перед "чорною п'ятницею", а потім роблячи "космічну" знижку. Щоб не стати жертвою такого обману, необхідно розпочати завчасно почати моніторити ціни.

Запланувати бюджет. Необхідно спочатку визначити, яку суму ви готові витратити, встановити собі мінімум і максимум. Перед здійсненням онлайн покупок потрібно переконатися, що на картках достатньо грошей, якщо розрахунок готівкою - перевірити, чи вистачить їх, щоб заплатити за обрані товари.

Раніше "Апостроф" розповідав, на які хитрощі йдуть магазини в "чорну п'ятницю".