RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

То дощ, то сніг: українців попередили про погодні "гойдалки" найближчими днями

На вихідних, 27-28 листопада, в Україну прийдуть дощі, а до кінця місяця місцями очікується сніг.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Так, у суботу, 27 листопада , дощі очікуються усюди, крім Одеської, Житомирської та Хмельницької областей. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +4 до +14 градусів, уночі прогнозується від 9 градусів тепла (на півдні) до 3 морозу (на сході).

У неділю, 28 листопада , без опадів буде у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Черкаській та Полтавській областях, На решті території країни – дощі. Вдень буде від 4 до 14 градусів зі знаком "плюс", у нічний годинник - від +8 до -1 градуса.

У понеділок, 29 листопада, дощ буде по всій країні, на заході він супроводжуватиметься мокрим снігом. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 2 до 14 градусів тепла, вночі прогнозується +9 -1 градус.

У вівторок, 30 листопада, відчутно похолодає: вдень синоптики прогнозують від +8 до -1 градусу, вночі стовпчики термометрів покажуть від +7 до -4 градусів. По всій країні буде хмарно, у західних регіонах очікується сніг, а на Луганщині - дощ. На решті території – без опадів.

Як повідомляв "Апостроф", кінець 2021 року досить морозним, а січень 2022 може стати найхолоднішим місяцем в наступаючому році. При цьому цілком можливо, що снігу цієї зими буде рекордно мало через нестійкі та мінливі температури.