RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

На Новий рік буде "плюс": синоптики дали свіжий прогноз погоди на свята

Погода на Новий рік на більшій частині України буде без снігу, температура повітря коливатиметься в районі нуля, а рідке зимове сонце зміниться вологими дощами.

Про це повідомляє сайт про погоду Meteo.ua.

На заході України стовпчики термометрів танцюватимуть біля нульової позначки - падаючи до -2 і піднімаючись до +2 °С. За кілька днів до Нового року дощ зі снігом зміниться невеликими дощами, а несильний вітер принесе умовне потепління до +3 °С.

По-справжньому зимовою погода буде на сході країни. 30-31 грудня у Харкові вночі холодатиме до -17 вночі та "теплітиме" до -9 градусів вдень. Святковий настрій принесе невеликий сніг, який не тільки випаде, а й залишиться лежати на землі. Проте вже 1 січня на Слобожанщині настане потепління: градусники покажуть від -2 до 0 °С.

Трохи тепліше буде у Донецьку. 30-31 грудня температура повітря там знизиться "лише" до -5 вдень, і до -11 вночі. Через мінливу хмарність періодично виглядатиме сонце, яке мінятиметься невеликим снігом. У перші дні нового року на Донбасі потеплішає до -2 градусів.

У Дніпрі погода буде схожа на "гойдалку" - нетривале потепління зміниться похолоданням, після чого регіон накриє хвиля "тепла". Так, 28-29 грудня у місті пройдуть дощі зі снігом, потім температура повітря зменшиться до -9 °С, випаде невеликий сніг. Перші дні січня у центральному регіоні стовпчики термометрів покажуть -1+1°С.

У південному регіоні на Новий рік буде найтепліше. Починаючи з 28 грудня, температура повітря в Одесі не падатиме нижче нуля, а то й піднімаючись до +5 °С. Періодично визиратиме сонце, яке змінюватиметься дощем. Не буде жодного натяку на сніг.

Напередодні Нового року у Києві встановиться вогка погода, яка супроводжуватиметься дощем зі снігом і температурою повітря від -2 до +1 °С. Ближче до свята температура впаде до 1-4 градусів морозу, крізь хмари визиратимесонце, а сніг продовжить йти.

Нагадаємо, народний синоптик дав прогноз, чи буде сніг в Україні на Новий рік .