RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

На Україну насуваються дощі зі снігом: синоптики уточнили прогноз

Наступний тиждень в Україні почнеться з мокрого снігу та дощу, у західних і північних регіонах очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах - ожеледиця, що може створити аварійну обстановку. У нічний час температура повітря буде близько нуля, в денні години потеплішає до +5 градусів.

Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру.

У понеділок, 6 грудня, вночі у більшості України пройде невеликий сніг та мокрий сніг, вдень синоптики обіцяють помірний мокрий сніг та дощ. Лише у південно-східних областях істотних опадів не передбачається.

На заході та півночі країни очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах - ожеледиця. У південних та центральних регіонах у нічні та ранкові години землю накриє туман.

Температура повітря вночі становитиме близько нуля, вдень підніметься до 0…+5 градусів. У центральних областях буде ще тепліше +4…+9 градусів, а у південних регіонах повітря прогріється до +12.

У вівторок, 7 грудня, на території нашої країни продовжаться опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Лише у частині західних, а вночі й північних областей істотних опадів не очікується.

Температура повітря в західних регіонах коливатиметься від -3 до +2 градусів, у Карпатах буде найхолодніше – ртутні стовпчики подекуди впадуть до -7. На решті території у нічний час очікується +3…+8, на півночі та сході країни температура становитиме близько нуля. Вдень у більшій частині України повітря прогріється до +4…+9 градусів, у південних регіонах очікується +8…+13, у північних – термометри покажуть від нуля до +5 градусів.

Раніше ми писали, що цієї зими очікуються періоди морозної погоди, проте вони будуть, ймовірно, короткочасними.