RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Атракціон небаченої щедрості: найбільший авіаперевізник оголосив божевільні знижки

Найбільший європейський лоукостер Ryanair почав продаж авіаквитків з великими святковими знижками в один кінець. Ціни варіюються від 5 євро (4,99 євро).

Про це йдеться на сайті Ryanair.

Різдвяна акція триватиме до середи, 8 грудня. Квитки в один кінець у різні країни продають на період із 16 грудня по 6 січня. На сайті уточнюється, що можна лише з ручною поклажею.

Забронювати квитки можна у чотирьох містах України: Київ, Харків, Одеса, Львів.

Так, за 5 євро можна відправитися з Києва в Манчестер (Сполучене Королівство), зі Львова до Риги (Латвія), Лондон-Станстед ( Сполучене Королівство), Болонью (Італія), Каунас (Литва), Турін (Італія). Також до Болоньї можна вирушити з Одеси.

За 8 євро можна полетіти зі Львова до Будапешта (Угорщина), Варшави Модлін, Вроцлав, Познань (Польща), Манчестер (Сполучене Королівство), Меммінген (Німеччина), Мілан-Бергамо (Італія). З Одеси також можна вирушити до Вроцлава, Познані (Польща). З Харкова є квиток на Краків (Польща).

За 10 євро доступні з Харкова Варшава Модлін (Польща), Вільнюс (Литва). З Одеси можна полетіти в Дюссельдорф-Веце (Німеччина), а також у такі міста Польщі, як Гданськ та Катовіце. Зі Львова за такою ціною можна відправитися у Дюссельдорф-Веце (Німеччина), Рим Ф'юмічіно (Італія), Краків (Польща). З Києва можна замовити квиток у Катовіце, Бідгощ. Варшаву Модлін, Кельн (Польща), Братиславу (Словаччина),

За 13 євро з Харкова є відправлення до Будапешта (Угорщина). З Одеси Берлін-Брандербург (Німеччина), Мілан-Бергамо (Італія). З Києва йде відправка до Гданська, Познані (Польща), Карлсруе/Баден-Баден та Франкфурт-Хан (Німеччина), Рига (Латвія), Лондон-Станстед (Сполучене Королівство).

15 євро квиток коштуватиме з Києва до Вроцлава, Кракова (Польща), Дюссельдорфа-Веце (Німеччина), Дубліна (Ірландія), Туріна (Італія), Вільнюса (Литва). З Харкова можна полетіти в Мілан-Бергамо (Італія).

Нагадаємо, із Києва на період новорічних свят запускають "Лижний експрес" - розклад поїздів.