RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Що загубить Зеленського: прогнози мольфарки та астролога Влада Росса

Гуцульська мольфарка Марія Цвилінів та астролог Влад Росс розповіли про майбутнє президента Володимира Зеленського. Обидва прогнози обіцяють главі держави великі небезпеки.

"Апостроф" розповідає подробиці "пророцтв".

У програмі телеведучого Дмитра Комарова мольфарка сказала, що Зеленський - не зла людина, проте "не може виконувати те, що обіцяв". За її словами, саме з цієї причини президент не захоче "досиджувати" свій термін.

Хтось за Зеленським стежить і немає нікого, хто б міг його попередити, щоб він був уважний. Хтось може його побити, щось з його майна знищити. Він у небезпеці... Шкода його, на нього є зло, від інших", - сказала вона.

Мольфарка також пророкує сумне майбутнє команді Зеленського. На дострокових виборах у Раду до влади прийдуть "старі" обличчя на чолі з жінкою-президентом. За її словами, чекати залишилося 3-4 роки.

У свою чергу астролог Влад Росс підтвердив прогноз мольфарки, зазначивши, що Зеленський має шанс залишитися при владі. Але для цього слід звільнити голову ОПУ Андрія Єрмака. На думку астролога, найнебезпечніший час для Зеленського, коли його можуть скинути: кінець лютого – початок березня.

Його можуть скинути, влаштувати переворот, Майдан якийсь... Небезпека перевороту і те, що він може втратити владу, може зробити фатальну помилку - у березні-квітні 2022 року. Може все початися ще з лютого. Лютий-березень-квітень. У цей період у нього Сатурн входить до дому влади. А Сатурн - це планета повалення, падіння", - зазначив "Сьогодні" Влад Росс.

Про майбутнє Зеленського та України читайте також в інтерв'ю Влада Росса "Апострофу".