RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

День Збройних сил України: гарні SMS та відеопривітання

6 грудня наша країна відзначає День Збройних Сил України: цього року День ВСУ припадає на "круглу" дату - 30-річчя від дня заснування. Цього дня, 1991 року, Верховна Рада України ухвалила Закон, яким підпорядкувала незалежній державі формування Збройних сил СРСР, дислоковані на українській території.

"Апостроф" приєднується до привітань та публікує найкращі, на думку редакції, SMS та відеопривітання українським військовослужбовцям, у тому числі тим, хто захищає нашу країну на Сході від російських окупантів.

***

У День Збройних Сил України з усього серця хочу побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших осель, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Тож прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Героям країни, Воїнам світла – Захисникам України, шо мужньо боронять нас від супостата, ні танком, ні ГРАДом вас не залякати. Всім тим, що життя не шкодують віддати – низький вам уклін, і велика подяка!

***

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Нагадаємо, до 30-річного ювілею української армії військовослужбовці запустили флешмоб у соціальних мережах.

Також ми повідомляли, що у 2021 році Збройні сили України зайняли 25-е місце в рейтингу найсильніших армій світу.