RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

З днем ангела Андрія: прикольні листівки та СМС-вітання

У понеділок, 13 грудня, чоловіки на ім'я Андрій відзначатимуть свої іменини. Свято безпосередньо пов'язане з днем Андрія Первозванного, якого православні вважають святим покровителем вірян.

"Апостроф" з нагоди свята публікує листівки та СМС-вітання, якими ви можете привітати знайомих Андріїв.

Прикольні листівки

Цікаві СМС-вітання

***

Андрій, вітаю! У день ангела нехай запанує навколо тебе світ, а близькі та найрідніші люди будуть завжди на твоєму боці. Успіху, настрою, щастя, везіння та прекрасних теплих днів. Зі святом!

***

З днем ангела, Андрію, від щирого серця поспішаю привітати! Цей день стане найдивовижнішим, щоб спогади залишив він теплі та такі радісні. Небеса вкриватимуть від негараздів, а погода підніме настрій і огорне свіжістю та затишком.

***

Вітаю з днем ангела, Андрію! Бажаю, щоб твій вірний ангел-охоронець завжди йшов за тобою і попереджав усі небезпеки та біди на твоєму шляху!

***

Нехай святе свято, День Андрія Первозванного, істинною силою духу, благородством та мудрістю наповнить ваші серця. Нехай яскраве світло його освітлює душі, дарує тиху радість і завжди зберігає вашу віру.

***

У чудове свято - день Андрія Первозванного поспішаємо побажати всім миру та благополуччя. Нехай добрий янгол охороняє ваш будинок від усього лихого. Ви любите один одного і цінуєте кожну мить, прожиту на нашій чудовій землі.

***

Раніше ми вже публікували смішні листівки та відеовітання на день янгола Андрія.