RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Під Херсоном депутатці спалили автомобіль: вона натякнула на замовника

У четвер, 16 грудня стався підпал особистого авто Ірини Лепень, депутатки з Нової Каховки, що на Херсонщині.

Про це повідомляє поліція Херсонської області на сторінці у Facebook.

49-річна мешканка Нової Каховки зателефонувала до “Єдиного центру 102” поліції Херсонщини о 16:55 годині і повідомила, що її Mercedes підпалили невідомі зловмисники. Машина стояла у дворі будинку.

На місце події виїхали працівники територіального підрозділу ДСНС і загасили пожежу, постраждалих немає. Також на місці підпалу працювали слідчо-оперативна група, експерти, керівництво територіального підрозділу поліції та кінологи.

Власниця машини написала у Facebook про своє обурення пригодою, і вважає це прямою погрозою. Вона висунула припущення щодо того, хто міг скоїти підпал: “Так, моя принципова позиція не подобається тим, хто звик жити за схемами. Хто замовник? Міський голова? Заступник міського голови, який чомусь звільнився з посади без пояснень раді? Ті, хто стоїть за ними і боїться лишитися посад і привілеїв? Цей список зовсім обмежений, адже воюють зі мною тільки вони. Хтось відкрито, хтось дає потаємні команди”.

Згідно ч.2 ст.352 “Умисне знищення або пошкодження майна службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок” Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує позбавлення волі терміном від п'яти до дванадцяти років.

Раніше ми писали, що у Харкові спалили авто новоспеченому прокурору.