RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

В Україні похолодає до -18: названо точне місце та дата

В Україну йдуть сильні морози. Вже найближчими днями місцями вночі стовпчики термометрів покажуть до 18 градусів морозу.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У понеділок, 20 грудня, в Україні вдень буде від +4 до -2 градусів, вночі - від 4 градусів тепла, до 3 морозу. На всій території країни, крім Одеської області, прогнозується мокрий сніг.

У вівторок, 21 грудня, похолодання охопить країну - вдень прогнозується від 0 до -13 градусів, вночі - від 3 до 13 градусів морозу. По всій країні йтиме сніг.

У середу, 22 грудня, у Сумській та Харківській областях температура повітря вночі падатиме до -16-18 градусів. Трохи "тепліше" буде у сусідніх Чернігівській та Луганській областях. Там стовпчики термометрів опустяться до -16-17. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 0 до -13 градусів. Опадів не очікується, на всій території України буде хмарно із проясненнями. За даними погодного ресурсу Ventusky, ця температура відчуватиметься як -25.

Як розповідав "Апостроф", в Україні на Святвечір, 24 грудня, очікується пік морозної погоди, подекуди прогнозують до -20 градусів. На Різдво, 25 грудня, мороз піде трохи на спад.