RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Зимове сонцестояння: магічні ритуали для залучення удачі та щастя

У найкоротший день у році, який припадає на 21 грудня, жителі північної півкулі відзначають зимове сонцестояння, здійснюючи ритуали для залучення удачі в новому році.

Про це пише “П'ятий канал”.

Наші пращури розпалювали багаття, щоб надати сил Сонцю і заслужити його прихильність. У полум'я вони кидали соснові та дубові поліна, з вирізьбленими на них магічними символами. Але з настанням християнства змінилися й обряди.

Прикраса ялинки

Щоб заповітне бажання виповнилося наступного року, 21 грудня деякі люди вбирають ялинку. При цьому іграшки підбирають відповідні бажанню: щоб зустріти кохання, потрібно повісити на ялинку серце, грошовий успіх принесе монета, іграшковий будиночок стане провісником переїзду.

Медитація та планування

Для того, щоб спрямувати долю в потрібне русло, у День зимового сонцестояння добре медитувати, візуалізувати та будувати плани. Виконанню бажань допоможе потужна енергетика, притаманна цьому дню.

Загадування бажань

Як і в новорічну ніч, 21 грудня можна проводити ритуал із загадування бажань. Для цього потрібно записати своє прохання на листку, який, попередньо згорнувши в трубочку, спалити в полум'ї свічки. Бажано уявити подію вже реалізованою і, наскільки можна, відчути особливий, властивий йому запах чи кінестетичні відчуття.

Генеральне прибирання

Залишити в минулому негаразди допоможе генеральне прибирання з викиданням мотлоху. Наприклад, речей, що нагадують про кохання, що розбило серце. Після позбавлення від гніту минулого, буде легше рухатися вперед у 2022 році. Також можна написати список проблем року, що минає, і спалити його.

Раніше ми писали, що можна і не можна дарувати на рік Тигра.