RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Куди полетіти на Новий рік та Різдво: ціни для українців на популярні курорти

Тури на Новий рік користуються попитом серед мандрівників, які на новорічні свята хочуть змінити клімат з холодного на літній – до цієї категорії входять і багато наших співвітчизників.

Про те, які туристичні напрямки на новорічні та різдвяні свята користуються найбільшим попитом серед українців, повідомляє РБК-Україна.

Першими в цьому списку традиційно йдуть Єгипет і Туреччина, за якими йдуть Об'єднані Арабські Емірати. Крім того, у грудні року, що минає, українці воліють відпочивати в Домініканській Республіці, Танзанії (острови Занзібар - "Апостроф"), Мальдіви, Шрі-Ланка, Іспанія, Куба, Італія, Сейшели.

Чимало наших співгромадян відпочивають на зимові свята у Греції, Грузії, Угорщині, Мексиці, Чехії, Андоррі, Чорногорії, Фінляндії, Франції, Таїланді та на Кіпрі. Як відзначають туристичні агенти, місце у найкращих готелях у багатьох курортних країнах вже майже не залишилося.

Щодо цін, то вони залежать від регіону, який обирають туристи. При цьому, потрібно пам'ятати, що якщо ви летите на Новий рік або різдвяні свята, то ціни на тури можуть бути вищі у півтора-два рази.

Наприклад, відпочинок на Мальдівах коштуватиме від 2000 до 4000 доларів з особи.

Раніше ми повідомляли, що напередодні Нового року українці масово бронюють квитки на святкові дати: хтось обирає відпочинок у Карпатах, а хтось їде за кордон.