RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

5 липня

Всі новини

В Україні після лютих морозів різко потеплішає: карта погоди до католицького Різдва

У найближчі дні в Україні очікуються морози, а потім, ближче до 25 грудня - Дня Католицького Різдва - спостерігатиметься потепління.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на дані Укргідрометцентру.

У вівторок, 21 грудня, на більшій частині України очікується сніг, температура повітря вночі та вдень опускатиметься нижче за 0 ℃. У Чернігівській, Чернівецькій, Житомирській, Хмельницькій та Донецькій областях уночі стовпчик термометра опуститься до -8..-10 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

У середу, 22 грудня, істотних опадів не спостерігатиметься, але температура все також буде нижчою за нуль. Найхолодніше буде вночі у Луганській та Харківській областях – там стовпчик термометра опуститься до -16..18 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

Без істотних опадів буде і у четвер, 23 грудня, проте температура повітря буде мінусовою.

Фото: Укргідрометцентр

У п'ятницю, 24 грудня, очікується прояснення погоди - температура повітря також наближатиметься до "плюсової" позначки.

Фото: Укргідрометцентр

У суботу, 25 грудня, більшу частину України накриє мокрий сніг із дощем, проте температура повітря перевищить позначку 0℃. Найтепліше буде вдень у Закарпатській області – там стовпчик термометра складе 4..6℃.

Найхолодніше буде вночі у Донецькій та Луганській областях: температура повітря становитиме -8..-10℃.

Фото: Укргідрометцентр

Раніше ми повідомляли, що у Києві у зв'язку із сильними морозами, які прогнозують синоптики, встановили пункти обігріву.

Також "Апостроф" повідомляв, що 21 грудня, жителі північної півкулі святкують День зимового сонцестояння, яке є одним із чотирьох днів високої енергії в році.