RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Подешевшала майже в 10 разів: ялинка на Київському вокзалі знайшлася

Після публічного скандалу зі зникненням 5 млн грн, виділених на встановлення ялинки на Центральному залізничному вокзалі в Києві, новорічне дерево таки "знайшлося".

Про це повідомляє ПАТ "Укрзалізниця" у своєму Telegram-каналі.

Попри те що, що кінцевий термін виконання робіт із встановлення новорічної ялинки було визначено не пізніше як 17 грудня, її монтаж почався із запізненням на тиждень, тобто 23 грудня.

Як запевнили в "Укрзалізниці", "зрада" скасовується, а монтаж конструкції веде компанія-партнер, визначена через Prozorro.

Крім того, з'ясувалося, що ялинка коштує не 5 млн грн (саме таку цифру назвала Київська міська прокуратура), а 600 тис. грн.

У залізничному відомстві розповіли, що на Південному вокзалі ялинку було встановлено ще минулого тижня, а 19 грудня увімкнено новорічну ілюмінацію на фасаді Центрального вокзалу. Ялинка на Центральному вокзалі засяє 24 грудня, напередодні Різдва, пообіцяли в "Укрзалізниці".

У компанії також повідомили, що 24, 26, 31 грудня та 6 січня о 18:00 на Центральному вокзалі подарують святковий настрій провідні музичні колективи Національної філармонії України.

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що соцмережі їдко потролили зникнення ялинки за 5 млн грн.