RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

В Україну увірвалися хвилі холоду та тепла: де відступлять нічні морози

Увечері 24 грудня, у деяких областях України очікується певне потепління. Із півдня та південного заходу на країну насунеться хвиля теплого повітря. Але на сході та півночі - зміцніє сніжна та морозна зима.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на дані погодного радару.

Так, станом на 17.00 у західних регіонах температура становила лише подекуди 0...+3 градуси. У горах Карпат -3 градуси. У Тернополі - нуль градусів. У Чернівецькій, Хмельницькій, Рівненській області до -2 градусів, лише у Львові було - 0...+2 градуси. Там сніжило і сила вітру досягала 25 м/с.

У північних областях - сніг за температури повітря -5...-7 градусів. Сніг.

На Луганщині та Донеччині - без опадів. Температура повітря - до мінус 11 градусів. На решті східних областей - сніг. Температура -5 градусів.

У центрі країни - сніг. Температура повітря 4-6 градусів морозу.

На півдні температура повітря близько 7 градусів вище нуля, сніг.

17.00

Погода 20.00

За даними погодного радару, на заході температура буде на рівні 2...+3 градуси. Теплі потоки повітря посунуть на північний захід. Зокрема, у Рівному, Тернополі - буде вже тепліше - до 2 градусів тепла. Сніг очікується лише у північно-західному регіоні, на решті заходу - без опадів, пориви вітру - до 25 м/с.

У північних областях - сніг за температури повітря -5...-7 градусів. Надалі посиляться опади у вигляді снігу.

На Луганщині та Донеччині - без опадів. А зі сходу рине в країну в напрямку центру холодне повітря з температурою -13 градусів. На решті східних областей - надалі йтиме сніг. Температура 0...-6 градусів.

У центрі країни - сніг. Дещо потепліє. Температура повітря 2-5 градусів морозу.

На півдні температура повітря підніметься до 10 градусів тепла, опади припиняться.

20.00

Погода на 23.00

У західних, центральних та південних областях - без опадів. Вони змістяться на північ, північний схід та схід. При цьому температура в цих регіонах також підвищиться. На заході +2...+4 градуси тепла, у центрі - 0...-4 градуси, на півдні до +6 градусів.. На півночі температура буде на рівні -2...-7 градусів. Сніг. На сході мінус 4-10 градусів. Опади у вигляді снігу.

23.00

Раніше "Апостроф" повідомляв, якою буде погода в Україні на православне Різдво, опублікувавши прогноз для різних міст.