RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Поводишся, як шмаркач: у Львові депутати влаштували бійку через жінку, відео

У четвер, 23 грудня, влаштували бійку депутат-"свободівець" Богдан Федун та депутат від "Самопомочі" у Львівській обласній раді, який є призером Олімпійських ігор з карате, Станіслав Горуна.

Про це пише Zaxid.net.

Інцидент стався між 27-річним депутатом від політичної сили “Свобода” Богданом Федуном та 32-річним депутатом від партії “Самопоміч” Станіславом Горуною одразу після закінчення засідання сесії. Федун напав на Горуну і, тримаючи його за руки, хотів ударити головою, але щось пішло не так. Тоді "свободівець" став копати суперника, який якийсь час не відповідав, а потім все-таки завдав удару, що вклав Федуна на підлогу.

Станіслав Горуна розповів виданню, що спочатку Богдан Федун його ображав вербально, а потім учинив бійку.

“Він почав кричати, що я “вата”. Я йому сказав: "Якби ти був нормальним чоловіком, ти б мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися та обговорювали всі ці питання, а не зараз на камеру. А зараз ти поводишся як сопляк". Він почав мене ображати та кидатися на мене. Спробував мене вдарити головою, потім коліном, рукою на мене замахнувся. Я просто звалив його на землю", – сказав Горуна.

Причиною конфлікту стало те, що відомий каратист, багаторазовий срібний та бронзовий призер чемпіонатів Європи, бронзовий призер Олімпіади в Токіо 32-річний Станіслав Горуна публічно захищав легкоатлетку Ярославу Магучих, яка викликала хвилю гніву українців своїми фото з російською спортсменкою. Горуна вперше став депутатом на місцевих виборах 2020 року, у Львівській районній раді він представляє “Самопоміч”.

27-річного “свободівця” Богдана Федуна також обрано депутатом вперше. Офіційно тимчасово безробітний, він був головою Львівської організації Всеукраїнської громадської організації “Сокіл”, воював у складі добровольчого підрозділу “Карпатська січ” на Донбасі.

Нагадаємо, українська спортсменка Ярослава Магучих, яка отримала бронзову медаль за стрибки у висоту на Олімпійських іграх у Токіо, розлютила мережу обіймами з росіянкою Марією Ласіцкене, що потрапили у фотооб'єктиви.

Згодом Магучих вибачилася за свою поведінку, але потім знову сфотографувалася з росіянкою, після чого її назвали "чемпіонкою у танцях на граблях".