RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Є два фактори: розвідник оцінив ймовірність нападу Росії на Україну

Колишній начальник розвідки 92-ї Окремої механізованої бригади, бойовий офіцер Петро Недзельський заявив, що об'єктивних причин російським громадянам бажати війни з Україною немає. Проте є суб'єктивна причина, пов'язана із президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це він повідомив сайту "Апостроф".

"Один із колишніх міністрів оборони Австрії казав, що 90 % збройних конфліктів у світі відбувалися буцімто абсолютно не прогнозовано, абсолютно безпідставно. Але ми сьогодні бачимо всі об’єктивні підстави, які підводять під те, що дуже велика вірогідність того, що може відбутися широкомасштабний наступ Росії на Україну”, - сказав Недзельський.

Бойовий офіцер уточнив, що нарощування Росією військового контингенту на кордоні з Україною застерігає, що готується широкомасштабний наступ.

"Об'єктивних чинників, щоби сьогодні Росія напала на Україну — немає. У Росії погано живуть, безліч проблем — соціальних, політичних, економічних. І нападати сьогодні на сусідів у російського народу буцімто немає причин. Але є суб’єктивний фактор, є такий правитель — Путін, який, як визначали багато психологів, перебуває в незадовільному психічному стані" , - считает он .

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Є всі підстави для тривоги, але російському народові війна не потрібна - український розвідник